Beste lezer,


U bent op onze site beland. Wellicht door domweg door te klikken, maar waarschijnlijk omdat u van ons gehoord heeft, omdat iemand u heeft getipt. U bent opzoek naar trainingen voor uw bedrijf. Een training die u en uw mensen een ervaring geeft waardoor verandering teweeg wordt gebracht die blijvend is. U bent opzoek naar een training die communicatie invoelbaar maakt en die ieders creativiteit aanwakkert. Als deze reeks aannames op u van toepassing zouden kunnen zijn gaan we graag met u in zee.


Keijzer & Verdonschot is een trainingsbureau van theatermakers met een expertise op het gebied van communicatie. Het gebruik van theatrale vormen in ons werk in bedrijven en organisaties betrekt mensen op een indringende, constructieve en positieve manier bij het onderwerp dat u ter sprake wilt brengen. In een verkennend gesprek onderzoeken wij met u uw wensen en gaan wij opzoek naar de onderliggende vraag. In onze trainingen werken wij vanuit die onderliggende vraag met een positieve blik. We kijken naar dat wat er al is, naar daar waar het al goed gaat. Vanuit die ervaringen werken we aan een vermeerdering van de positieve aspecten binnen uw bedrijf, binnen uw team, zodat mogelijke problemen als sneeuw voor de zon oplossen.

Keijzer & Verdonschot staat voor het duurzaam veranderen van de manier waarop er binnen bedrijven wordt gehandeld en gecommuniceerd. Geen quick en dirty oplossingen, maar werkelijk kijken naar elkaar en uw bedrijf. Zodat u niet steeds opnieuw trainingen hoeft in te kopen op alle mogelijke onderwerpen, maar zodat u en al uw collega’s terug kunnen vallen op een basis van verbondenheid, met elkaar en met het product. Vanuit die basis zijn er bergen te verzetten. Die basis kan zorgen voor duurzaam succes.


Goed, duurzaam succes dat klinkt mooi, maar hoe komen we daar? Wat is daarvoor nodig?

In ieder bedrijf, in iedere context zijn het de mensen die het verschil kunnen maken. Het is daarom van belang dat ieder mens zijn volledig potentieel kan, durft en mag inzetten. Daartoe moeten we een veilige omgeving creëren en leren te kijken. Kijken naar ieder mens en kijken naar dat waar uw bedrijf voor staat. Zodat iedereen zich geprikkeld en uitgedaagd voelt om zich te verbinden en zichzelf te laten zien.

In onze trainingen maken wij gebruik van verschillende creatieve middelen, geen eindeloze gesprekken dus, maar het in beweging zetten van mensen om snel tot creatieve actie te komen, zei het altijd onderbouwd door de theorie. Drama, spel, beweging, creativiteit als middel om te komen tot een grote verbondenheid met elkaar en het product waar uw bedrijf voor staat. Wij bieden verschillende trainingen waar wij onszelf volledig voor inzetten met alles wat wij zijn.


Groet,

Maartje Keijzer & Nard Verdonschot

home                  wie wij zijn                   ons aanbod                   contact