“Met zijn doordringende blik, tomeloze creativiteit en grootse inzet is Nard iemand die je inspireert om boven jezelf uit te stijgen.”

Maartje Keijzer


Nard is acteur, schrijver en regisseur. Sinds zijn studie aan de Arnhemse Toneelschool is hij als acteur verbonden geweest aan diverse grote en middelgrote theatergezelschappen in Nederland en Duitsland. Als regisseur heeft hij uitgebreide ervaring met grote klassieke ensemble-stukken. Hij is een schrijver met een voorliefde voor het absurde.
Sinds jaren is Nard naast autonoom kunstenaar ook actief in het bedrijfsleven en bij grote organisaties. Zo is hij trainingsacteur bij communicatie-trainingen, maar ook artist-in-residence. In die hoedanigheid heeft hij grote projecten gedaan voor de Rabobank, gemeente Delft en Trias Jeugdhulp.

home                  wie wij zijn                   ons aanbod                   contact

“Maartje is nauwgezet en lichtvoetig tegelijk. Hierdoor kun je in korte tijd veel van haar leren zonder dat het ingewikkeld wordt.”

Nard Verdonschot


Maartje is dramaturg, artistiek en zakelijk leider en regisseur. Sinds haar studie Theater Studies aan de Universiteit Utrecht is zij verbonden aan verschillende theatergezelschappen en maatschappelijke culturele organisaties. Als dramaturg coacht Maartje kunstenaars bij het tot stand brengen van het kunstwerk en verschaft zij helderheid in de boodschap die het dient uit te dragen. Als leidinggevende en regisseur brengt zij mensen tot hun volledig potentieel en zet zij de grote lijnen uit.

Momenteel volgt Maartje de Postmaster interventiekunde aan het Instituut voor Interventiekunde. Een studie daar haar verdieping geeft in haar werk als trainer. Maartje heeft verschillende soorten trainingen gegeven op het gebied van communicatie en presentatie aan onder andere de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Nederlands Huisartsen Genootschap en het Universitair Medisch Centrum Utrecht.